Materials editats

Mostrant 10 materials d'un total de 30 disponibles

 • CNL de Girona. 2015

  Català llengua d'Europa

  Cartell de l’exposició “Català llengua d’Europa” mostra el català com a llengua d'Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües.

  Veure imatge (JPEG, 74,26KB)

 • CNL de Girona. 2015

  Poemes del Món

  Cartell de la desena edició dels Poemes del Món. Enguany, l'acte serà especial, recordant totes les persones que hi han passat i escoltant els alumnes actuals

  Veure imatge (JPEG, 70,88KB)

 • CNL Montserrat. 2014

  VII Jornada de llengua i migració

  L’objectiu d’aquesta activitat és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l’ensenyament de la llengua a la població immigrada.

  Descarregar document (, 4,00KB)

 • CNL El Prat de Llobregat. 2010

  Veus

  CNL El Prat de Llobregat

  Projecte d'activitat intercultural que es concreta en l'edició d'un CD i un llibre que inclou 13 cançons triades per alumnes de català, com a símbol de la seva cultura d'origen. L'activitat ha estat possible gràcies a la implicació i participació de músics pratencs.
   

  Veure imatge (JPEG, 174,64KB)

 • CNL El Prat de Llobregat. 2009

  Símbols

  CNL El Prat de Llobregat

  L’objectiu principal d’aquest treball és propiciar l’ús social del català entre les persones que acaben d’arribar i l’estan aprenent. Aquest llibre recull símbols del món transmesos per l’alumnat que pretén positivar l’enriquiment que produeix la diversitat lingüística i cultural i reforçar la motivació de l’alumnat per parlar en català. A més, compta amb il·lustracions relacionades amb cada un dels textos i amb fotografies dels alumnes que hi ha participat.
   

  Veure imatge (JPEG, 15,68KB)

 • CNL El Prat de Llobregat. 2008

  Records

  CNL El Prat de Llobregat

  Records és un llibre que recull contes, llegendes, aforismes, tradicions i jocs transmesos per l’alumnat adult que està aprenent català al Prat. El llibre pretén destacar la diversitat de llengües i cultures que conviuen a la nostra ciutat, i recull històries d’Amèrica llatina, del Magrib, d’Europa, de diverses regions espanyoles i de Catalunya.

  Veure imatge (JPEG, 20,46KB)

 • CNL de Barcelona. 2008

  Veus del món a Barcelona 2008

  Veus del món a Barcelona 2008 és un recull de les opinions que tenen sobre Barcelona els alumnes nouvinguts d’arreu del món que fan cursos bàsics de català a la ciutat. El llibre es compon de 108 relats que formen una reveladora radiografia de la ciutat vista amb els ulls dels qui l’acaben de descobrir.

  En l’edició d’aquest any s’inclou un DVD que ha produït i editat la Casa de les Llengües. És un document audiovisual amb els testimonis orals de vint-i-cinc alumnes que expliquen les seves vivències en la seva llengua d’origen i en català. A www.veusdelmon.cat s’hi poden escoltar els relats de setanta-quatre alumnes més que també han participat en aquesta iniciativa.

  Veure imatge (JPEG, 6,00KB)

 • CNL de Sabadell. 2007

  Cartell Parlem-nos

  “Parlem-nos” és un recull fotogràfic de parelles lingüístiques i d’alumnes del CNL de Sabadell arribats a Catalunya de diferents procedències geogràfiques. Hi ha representades 40 nacionalitats diferents, i un total de 47 alumnes i 31 parelles lingüístiques.

  Amb l’exposició es vol reflectir la situació dels immigrants que fan l’esforç per aprendre la nostra llengua, d’una banda, i la dels catalans que fan l’esforç d’ajudar-los en aquest aprenentatge, de l’altra. En aquesta línia, es vol motivar els catalanoparlants perquè no canviïn de llengua en parlar amb els estrangers i també es pretén buscar un apropament del català als immigrants.

  Veure imatge (JPEG, 225,38KB)

 • Serveis Centrals. 2007

  Cartell Vine i aprèn català

  Cartell de difusió general del programa i de sensibilització. Conté el lema del programa en 31 llengües. Paper estucat mat de 135 g, imprès a 4+0 tintes.

  Veure imatge (JPEG, 331,16KB)

 • Serveis Centrals. 2007

  Díptic Vine i aprèn català

  Díptic d'activitats, actes, trobades, etc. del programa. A la part externa s'hi reprodueix el lema de la campanya en 31 llengües i l'interior és en blanc per imprimir text. Es serveix sense plegar per facilitar la reimpressió.

  Díptic sense plegar 200 x 210 mm, en paper òfset de 120 g, imprès en 4+0 tintes.

  Veure imatge (JPEG, 149,99KB)