Materials editats

Mostrant 10 materials d'un total de 44 disponibles

 • CNL de Badalona i Sant Adrià. 2016

  Troba-la i encerta-la!

  Durant tot el mes d'octubre més de 140 botigues dels barris Sant Adrià Nord i Centre i més de 20 parades del Mercat han participat en el joc "troba-la i encerta-la "que tractava d'encertar una frase feta del cartell exposat, relacionada amb el producte o servei que la botiga o parada oferís. 

  Veure imatge (PNG, 375,47KB)

 • CNL de Girona. 2015

  Per triar i remenar

  Cartells amb frases fetes als establiments comercials de la població: visibles per a tothom i susceptibles de ser comentades.

  Veure imatge (JPEG, 39,91KB)

 • CNL d'Osona. 2014

  A l’abril cada paraula val per mil

  Cartells que recullen l’etimologia de diverses paraules en català i que s’han penjat als aparadors d’establiments comercials de diverses poblacions.

  Descarregar document (, 4,00KB)

 • CNL del Vallès Oriental. 2014

  Del porc, fins la cua és bona. Lèxic del porc i l'embotit

  CNL del Vallès Oriental

  És un opuscle que aplega la terminologia i les expressions sobre el porc i l’elaboració d’embotits recollides de primera mà dels especialistes: els elaboradors d’embotits i els cansaladers.
   

  Veure imatge (JPEG, 164,68KB)

 • CNL del Vallès Oriental. 2013

  Vocabulari de Nadal

  CNL Vallès Oriental

  Vocabulari amb terminologia nadalenca editat per als comerços. Material de gran utilitat durant la campanya de Nadal per resoldre petits dubtes a l’hora d’anomenar en català productes alimentaris, plantes, joguines o per fer rètols per als dies festius de Nadal.
   

  Veure imatge (JPEG, 468,39KB)

 • CNL Montserrat. 2010

  Llibreta Qüestions de salut. Una dosi de català

  Llibreteta amb espiral que conté imatges amb vocabulari de la higiene, la farmaciola, els medicaments i els estris per a la seguretat. A més té una pàgina dedicada a fraseologia senzilla pròpia del sector d'atenció a les persones.

  Descarregar document (, 4,00KB)

 • Serveis Centrals. 2010

  Viu el comerç en català

  Serveis Centrals

  Opuscle editat per donar a conèixer els serveis que el Consorci per a la Normalització Lingüística posa a l’abast del comerç per facilitar el coneixement i l’ús de la llengua catalana a les persones que treballen en aquest sector.

  Veure imatge (JPEG, 171,18KB)

 • CNL Montserrat. 2006

  Llibreta la llista de la compra

  Llibreteta tipus bloc de notes amb tapes desplegables que contenen imatges amb vocabulari del forn i pastiserria, carnisseria i xarcuteria, caça i aviram, peix i marisc, queviures, verdura i fruiteria, herbes i espècies.

  Descarregar document (, 4,00KB)

 • CNL Montserrat. 2005

  Fitxes bàsiques. Comerç en català

  CNL Montserrat
  175 exemplars

  Carpeta amb fitxes adreçada als establiments regentats per persones immigrants que té l’objectiu de promoure l’ús del català i afavorir la cohesió social per mitjà de l’activitat comercial.

  Té quatre apartats: informació del CNL i de webs sobre l’aprenentatge del català, indicacions sobre què diu la llei, pel que fa a la llengua, tant de portes endins com de portes enfora de l’establiment, vocabulari bàsic en imatges de basars, locutoris, botigues de queviures i perruqueries, els topònims dels estats corresponents als cinc continents, i un espai dedicat a adreces d’interès general bàsicament locals i comarcals.

  Veure imatge (JPEG, 245,52KB)

 • CNL de l'Alt Penedès i el Garraf. 2004

  El català al comerç i a la indústria

  SC del Garraf i de VIlanova i la Geltrú.
  Ajuntament de VIlanova i la Geltrú.

  Cartell i díptic que recullen informació sobre la retolació en català adreçada als establiments comercials i industrials, així com els percentatges de coneixement de català a VIlanova i la Geltrú.

   

  Veure imatge (GIF, 43,95KB)