Joan Català Pagès (president del Consell Comarcal del Baix Empordà)


L'enhorabona al Consorci per a la Normalització Lingüística per aquests 25 anys fent bategar el català. Aquests batecs mantenen viva la nostra llengua i la nostra cultura en benefici de la cohesió social i cultural.

Les administracions catalanes que l’hem vist néixer, créixer i consolidar-se veiem, de bon grat, com ha esdevingut un referent lingüístic de primer ordre, per a tota la societat catalana. Tot l’equip humà que el forma ha treballat, durant aquests 25 anys, d’una manera eficaç, valenta i perseverant, fent augmentar el coneixement de la llengua catalana i servint d’element integrador de les persones nouvingudes. 

Des d’aquí vull agrair molt especialment la tasca que fan els serveis locals i comarcals de català que, malgrat les dificultats sobrevingudes, continuen treballant, més que mai, impulsant la formació, l’assessorament i la dinamització de la llengua, a través de les campanyes de foment de l’ús del català, plans per a empreses, difusió del programa de voluntariat i acolliment lingüístic. Aquest agraïment també el vull fer extensiu als voluntaris que amb el seu esforç altruista contribueixen a fer-ho possible, i als usuaris que s’impliquen per voler conèixer i perfeccionar la llengua catalana.

El Baix Empordà, plana amable entre mar i muntanya, us agraeix la vostra tasca i us anima a continuar sent un instrument clau en la política lingüística del nostre país. 

Per molts anys!

Font: CNL de Girona